Energioptimer din café eller restaurant

23uu23

Driver du en café eller restaurant? Og drømmer du om at spare penge på driften, så der dermed kommer et større overskud til dig? Så skal du måske læse med i denne guide. I dag er der nemlig mange måder at spare penge på, når det gælder drift af caféer og restauranter. Du kan bl.a. skåne din økonomi ved at sørge for, at din restaurant er godt energioptimeret. Der vil måske være noget at spare ved at kigge din energikilde og energileverandør lidt nærmere efter i sømmene, og det vil kun være en fordel for din forretning.

 

Hvornår er energien billigst?

Hvis du gerne vil energioptimere din café eller restaurant, er det en god idé at undersøge, hvornår energien er billigst, hvis du har en variabel energiaftale. Det kan for eksempel være bedre at vaske på forskellige tidspunkter af døgnet alt efter energipriserne. Derudover kan du selvfølgelig overveje, om det overhovedet vil være bedst for dig med en fast eller variabel energiaftale. Dette kommer helt an på jeres vaner som virksomhed og individuelle behov for strøm og energi.

 

Få styr på dine møbler

Det er også vigtigt at have godt styr på møblerne, når man driver café eller restaurant. Måske er jeres borde fugtskadede og svære at gøre rene, og det er ikke godt for energiregnskabet. I stedet for at bruge en masse vand og sæbe hver dag på at gøre gamle møbler rene, kan du investere i nye  bordstel. Med nye bordstel kan du nemlig få møbler i fin stand, der ikke kræver ekstra kræfter og vand at gøre rent. I dag findes der heldigvis masser af pæne bordstel, så der vil garanteret også være nogle, der passer til din café eller restaurant. Det er bare at gå i gang med at lede efter de flotteste bordstel til jer.