Gode tips til stilsikker indretning

23uu23

Det kan være utroligt svært at træffe gennemgribende beslutninger, når det kommer til ens indretning. Er du netop i en sådan indretnings- og beslutningsproces, har du sikkert brug for lidt hjælp. Her får du en lille, men nyttig guide til investeringer og valg, der holder i længden, og som uden tvivl gør din indretning endnu mere stilsikker.

Lækkert lys i loftet

Lampeagenten har ringet, og det er på tide, du sætter mere fokus på dine lyskilder. Lamper hænger fra lofter, står i hjørner og hjælper en med at se, når solen er gået ned. Men de er også yderst smukke pyntegenstande, som, på grund af deres mange farver og faconer, bidrager med både funktion og finish i dit rum. Lad dine lamper være velvalgte og tidløse, så de kan matche med eventuelle ændringer. Der findes mange designklassikere at vælge imellem. Her er det bare med at finde din lampestil. Husk også at valget af pæren har en stor betydning for belysningen i rummet. Du skal altså være obs på dette, hvis du ikke ønsker blåt eller gult lys, eller hvis du netop ønsker en af disse.

Invester i det, der gør dig glad

Indretning handler om gode grundelementer og personlige detaljer. Med grundelementer menes der selvfølgelig møbler, og ”gode” kan betyde mange ting alt efter, hvad der er vigtigst for en. Funktion, affektionsværdi eller æstetik er nogle bud på, hvad man kunne sætte højest. Alt efter hvilken, man har som udgangspunkt, kan man finde en detaljestil, som skaber balance i indretningen. Er du vild med æstetisk indretning og møbler? Så kan det være, du skulle overveje at give møblerne opmærksomheden og holde dig til simple, funktionelle detaljer. Hvis du omvendt har simple, praktiske møbler, kan du skrue op for pyntegenstandene. Det vigtigste tip til god indretning er, at være tro mod sin egen stil.