vindmølle

Sådan introducerer man bæredygtighed i sit sexliv

23uu23

Ren energi har heldigvis for alle fundet vej ind i vores liv ved hver tur. Men selvom vindenergi bruges til næsten 50% af den anvendte energi i Danmark, så er der også andre måder at øge vores brug af bæredygtig energi på i vores hverdag.

Dette inkluderer valg, der træffes i, hvordan vi handler ind til mad, hvor aktive vi lever vores liv men det kan også introduceres til vores sexliv. Hvis du leder efter måder at introducere bæredygtighed i dit sexlive på, så er du kommet til det rette sted. Læs videre for at høre dine muligheder.

kærlighed

Hvilken slags produkter er bæredygtige og sikker at bruge

Når man køber noget som sex dukker, kondomer, glidecreme eller hvad du har lyst til, så er det faktisk muligt at købe alt vegansk og økologisk. Ved at købe dine produkter plantebaseret og uden brug af en fabrik, så gør du ikke kun noget sjovt for dig selv og din krop men også for miljøet.

Selvom sex er økologisk og bæredygtigt i sig selv, så betyder det ikke, at dine produkter er det. Ikke bare har sex for dig selv, gør det også for miljøet. Vær ikke bange for at støtte din lokale udbyder af veganske og økologiske sexlegetøj. Antallet af danskere, der er begyndt at købe bæredygtige sexlegetøj er steget med 60%. Dette betyder, at du ikke bør gå glip af denne positive tendens.

Køb sexlegetøj der varer længe

Hver gang du er på udkig efter nogen form for sexlegetøj, så er det en god ide at sikre dig, at du køber produkter, der begge er lavet af noget, der er sikkert for din krop men også som holder længe. Det plejer billige fremstillede sexlegetøj ikke at være.

Hvis sex dukker for eksempel er noget, som du har introduceret i dit sexliv, så er det normalt meget sundere for din krop og mere energi bæredygtigt at købe en sex dukker, der er dyrere. Det er fordi materialet er normalt mere sikkert og holdbart, hvilket betyder, at man ikke kommer til at købe sex dukker så tit – hvilket gør det billigere i det lange løb.

Dette er også bedre for planeten, da der er færre sex dukker, der er fabriksfremstillet. Derudover så bruger billigere sex dukker masser af plastik. Ved at købe et dyrere sexlegetøj lavet med kærlighed til både dig og miljøet, så kan du også nyde dine vilde sider på den sikre side af grøn politik.