hus

3 tips, der holder dig varm for mindre hele vinteren

23uu23

Det kan være dyrt at fyre og holde varmen hele vinteren, hvis ikke du bruger de mest moderne metoder. Det handler nemlig ikke længer bare om, hvordan du opvarmer, men også hvem, der levere din energi.

Hvis du gerne vil spare penge og stadig kunne holde varmen gennem hele vinteren, så kommer her 3 brandvarme tips du kan bruge alene eller sammen med din partner. Skru op for varmen uden at skulle betale en højere elregning ved at følge et eller flere af de følgende tips.

kaffe

1.      Tjek dine apparater

Langt de fleste af os har rigtig mange stikkontakter spredt ud over hjemmet og i mange af dem sidder der stik, til apparater vi ikke bruger hele tiden. I visse tilfælde kører disse apparater på standby, hvilket betyder, at de – selv når de ikke er i brug – forbruger el, til at holde sig kørende i hviletilstand. Du kan ved at gennemgå stikkontakterne slukke for dem, der ikke skal bruges så ofte og på den måde skære unødvendigt strømbrug fra – bare ved at trykke på kontakterne.

Ofte er det ting som playstation, radio og fjernsyn, der er store energislugere, på standby og det kan derfor være en rigtigt god ide at gøre det til en vane at slukke på stikkontakten hver aften inden sengetid.

2.      Tjek din udbyder

Det første du kan gøre er at tjekke, hvem der står for at levere den el, der kommer ud af dine stikkontakter i dag. Når det er gjort kan du nemlig sammenligne dem med de andre udbydere i dit område og se, om der er mulighed for at finde en billigere løsning ved at skifte til et andet selskab.

Ret ofte kan det betale sig at undersøge priserne en gang om året, for det kan spare dig flere hundrede kroner i el om året, hvis du er heldig.

Det er ikke alle, der synes det er pengene værd at bruge tid på det, men at danne sig et overblik over, hvad der er af muligheder og udbydere indimellem kræver ikke det store detektivarbejde, når først du kender rumlen.

3.      Tjek kropsvarmen

Det sidste punkt på listen er ikke noget, der som sådan kan spare på elregningen, men det kan med garanti få temperaturen til at stige et par grader i soveværelset. Den kolde og mørke vintertid er nemlig oplagt til at komme både hinanden men også jer selv ved og blive bedre til at skabe jeres egen varme. At investere tid i forholdet er noget af det bedste du kan gøre for fremtiden – både personligt og økonomisk. Måske i overvejer at udforske det spændende univers af frækt legetøj, for at bringe lidt krydderi ind i dynerne.

Er du alene behøver det ikke at være en hindring, for der findes også skønne måder at få varmen alene, lige fra sexdukker til rabbit vibratorer. Det er kun din fantasi og nysgerrighed, der sætter grænsen.

pige i vinduet