lys

Tænk på miljøet når du køber belysning

23uu23

Vi lever i en forandrelig tid. Fokus er flyttet fra vækst og materialisme til bæredygtighed og klimaet. Klimaet og bæredygtighed bliver indtænkt i alle facetter af privatlivet og arbejdslivet. Uanset om man gør det på grund af image eller fordi man bekymrer sig om klimaet kan det betale sig at udskifte fra glødepærer belysning til LED belysning.

Har du et firma så overvej LED paneler

Ejer du et kontormiljø er det en god idé at skelne til LED paneler som belysningsform. For udover nedenstående årsager giver det også et behageligt lys som egner sig til at arbejde ved og er skærmvenligt.

LED

Første argument for at du skal overveje panelerne som belysningsform er at de sparer dig penge på elregningen. For LED belysning bruger ikke ligeså meget strøm som traditionel belysning. Derudover så har LED paneler længere levetid end traditionel belysning. Det betyder at når de bliver indbygget i loftpanelerne så skal de ikke udskiftes så ofte og derved spares der penge på arbejdsløn i forhold til vedligeholdelse. En anden ting er at man kan brande sig med at være miljørigtig og det kan give flere salg. Så det kan være en god forretning at være miljørigtig.

LED pærer bør overvejes i det private hjem

LED er ikke kun forbeholdt erhvervslivet. LED pærer holder betragtelig længere tid end konventionelle pærer hvilket betyder at de på lang sigt er billigere. De er dyrere i anskaffelse men set over deres levetid er de meget billigere – for udover at at holder længere så er de også billigere i strøm – så du sparer hver time de er tjent. Du kan bestil online her . Evt kan du lave en gradvis udskiftning så du ikke udskifter alle dine pærer af en omgang så du tager det i etaper før du tilsidst ender med et hjem udelukkende bestående LED pærer.