Gave og til og fra kort

De lokale virksomheder bruger miljøvenlig indpakning – sådan kommer du i gang

23uu23

Skal din virksomhed også have en mere bæredygtig profil? Det kan den få på flere måder. En af dem er, at der udelukkende bruges emballage, som er lavet af genanvendte materialer. Ved at benytte det, så spares der meget energi og materialer. Desuden er der også andre måder, der kan spares energi på.

Vær bevidst om virksomhedens energiforbrug og dens generelle grad af bæredygtighed. Der er ofte mere at hente der.

Papkasse

Emballage og indpakning af genanvendte materialer er vejen frem

Bruger du meget emballage og indpakning i din virksomhed, så kan du med fordel se på, om ikke der i højere grad kan bruges noget, der er mere miljøvenligt. Hvis du for eksempel kigger her på Albeemballage.dk, så vil du opdage, at der findes virkelig mange forskellige former for papkasser, bølgepap, boblepapir og så videre. Det fungerer præcis lige så godt som anden emballage. Det er bare markant bedre for miljøet.

At bruge nogle bæredygtige produkter til indpakning og emballage er en meget nem måde at beskytte miljøet på. Det mærkes faktisk slet ikke.

Når du efterhånden går helt over til at bruge denne type indpakning og emballage, så vil du være med til at gøre noget rigtigt godt for naturen. Det har vi alle sammen et ansvar for at gøre. Det gælder både for privatpersoner og for virksomheder.

Mange papkasser

Flere gode tips til en miljøvenlig drift

Det er ikke kun i forhold til emballage og indpakning, at en virksomhed kan være med til at gøre noget godt for miljøet. Der kan tænkes i bæredygtige baner på flere dele af driften. Det kan for eksempel være i forhold til:

  • Firmabilernes brændstof
  • Rengøringsmidlerne
  • Energiforbrug
  • Madordninger 

Du kan få flere gode råd og tips ved at se mere her. Her er der netop fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger i hverdagen. Det kan du bruge som inspiration til, hvordan du på andre måder kan optimere virksomheden, når det kommer til miljøvenlighed.

Det grønne afsæt lønner sig – både på den kortere og på den længere bane. Det er aldrig for sent at komme i gang med at lægge om til mere bæredygtige løsninger.