Stort mødelokale

Skab de ideelle rammer for et mødelokale

23uu23

Hvis din virksomhed står overfor at bygge nye kontorer eller en større renovering, så er det et par ting, som I bør indtænke i forhold til jeres mødelokale. Mødelokalet bruges naturligvis af en del mennesker, men det er ofte et rum som hurtigt kan blive glemt i en renovering. Fokusset er ofte på kontorpladserne, men et ideelt mødelokale kan gøre arbejdslivet nemmere. 

Møde ved plankebord

Skab de rigtige omgivelser

Det er vigtigt, at planlægningen og indretningen af et mødelokale begynder allerede fra første sekund. Det er nemlig vigtigt, at man tænker over de mindre detaljer. Et stort mødelokale med glasvægge er måske meget flot at kigge på, men virker det i virkeligheden, hvis I arbejder med fortrolige informationer, som hele kontoret ikke må se? 

Det er rigtig vigtigt, at omgivelserne er de rigtige, da det vil gøre jeres arbejdsliv væsentligt nemmere. Det er alt fra det rigtige plankebord til udstyr og ikke mindst strøm. 

Køb det rigtige bord

Bordet er bestemt også vigtigt. Man skal bruge mange timer ved det, og derfor skal det også være robust og endda også lidt flot. Flere og flere virksomheder vælger et plankebord. Det er ikke kun flot, men det er også langt og bredt, hvilket er nødvendigt.

Et godt og robust plankebord giver nemlig mulighed for at alle deltagere kan have både computer og kaffekop til at stå foran sig uden problemer. Det kan desuden også holde til en masse, hvis nogen skulle spilde noget vand eller kaffe udover bordet. 

Et plankebord er derfor værd at overveje, når man skal indrette mødelokalet. Et simpelt plankebord kan nemlig forandre lokalet og gøre det mere imødekommende og elegant overfor medarbejdere og kunder. 

Møde med computer

Antallet af stikkontakter er altid til debat

Der vil nok altid være en lille debat om, hvor mange stikkontakter der er nødvendigt at have i et rum. Det gælder også et mødelokale. I et mødelokale ser man ofte en skærm af en art. Det er ofte et hvid lærred til en projekter, et fjernsyn eller måske et smartboard. Uanset hvad er der ofte noget som man vender hovedet mod. 

Det er derfor vigtigt, at der er stikkontakter til det, men også alle mødedeltagerne. De fleste, hvis ikke alle, vil have en computer med, og man kan aldrig regne med, at de alle er ladt helt op eller kan holde strøm til hele mødet. Derfor skal der være en stikkontakt til alle mødedeltagere. 

Man bør desuden også overveje, hvor man placerer dem i lokalet. Hvis de alle er på væggene, så kan det give problemer med at bevæge sig rundt i lokalet, og måske endda også med at få ledningen til at nå.