Solceller på tag

Sådan finder du pengene til at få installeret solceller

23uu23

Er du en af de mange danskere der har dagdrømt om at få installeret solceller? Der er også mange gode grunde til det. Det er bedre fra miljøet når du bruger den energi der allerede bliver produceret naturligt, og så kan du i længden også spare rigtig mange penge. 

Det er jo en dejlig kombination af fordele, når du kan hjælpe både din pung og planeten. 

Det er dog vigtigt her at nævne at solceller er en investering. De kan måske spare dig penge på længere sigt, men lige når de skal købes og installeres kan det godt føles som mange penge at skulle hoste op med. Penge som du måske ikke lige lægger inde med. 

Håbet er dog ikke helt ude – det er endnu lysegrønt. Der findes andre muligheder, både for hvordan du hurtigt kan få nogle penge hjem, men også andre måder hvorpå du kan hjælpe planeten. 

Sparegris

Tag et lån og få installeret solcellerne inden ugen er omme

Den hurtigste vej til hurtige penge vil altid være et kviklån. Du vil få svar på din ansøgning indenfor højest 24 timer og der vil derfor ikke gå særlig længe inden pengene ruller ind på din konto. Når først pengene er dukket op, kan du bestille installation af solcellerne så snart butikkerne åbner. Det hele kan gøres på en dag, hvis du er hurtigt ude. 

Det vigtigste ved at tage et kviklån er dog selvfølgelig at holde øje med at du får nogle ordentlige renter, og ikke ender med at betale mange flere penge tilbage, end du først blev udbetalt. 

Det er her dog vigtigt at nævne at et lån selvfølgelig er en udbetaling, så du vil under alle omstændigheder (også når du tager et lån i banken) ende med at betale mere tilbage end du fik udbetalt. Det skal dog helst bare ikke være alt for meget du ender med at betale tilbage. 

Træ i glaskuppel

Hjælp miljøet på andre måder mens du spare op

At spare op vil også altid være en vej til penge. Måske ikke ligefrem hurtige penge, men der er ingen renter og du styre selv hvor mange penge du ligger til side hver måned. 

Tænker du at du gerne vil have installeret solceller for at løfte noget af byrden fra miljøet, så kan du jo altid bruge den tid du spare op i, på at gøre andre ting der kan hjælpe miljøet. 

Den mest direkte vej vil altid være at donere penge til forskellige natur- og miljøorganisationer, og ellers kan du prøve at fokusere på at huske og sortere dit skrald, bruge mindre plastik og eventuelt spise mindre kød. Så kan du i det mindste have god samvittighed mens du venter på at pengene kommer ind, så du kan hjælpe planeten endnu mere.