Effektive vindmøller

Planlæg den næste begivenhed

23uu23

Corona har det seneste år lagt verden ned. Det har betydet rigtig meget for rigtig mange mennesker. Mange har lidt personlige eller økonomiske tab og omkostningerne er enorme. Det har også betydet at mange begivenheder er blevet aflyst. Det gælder både for større begivenheder som festivaler og sportsbegivenheder, men det gælder i den grad også for mindre begivenheder som fødselsdage og studenterfester. Vi har været nødt til at være færre forsamlet, men det har vi også været gode til at overholde herhjemme. Man kan dog se lys for enden af tunnelen nu, så måske er det tid til at begynde at overveje et arrangement i løbet af året.

Klapstole i farver

Tænk på det praktiske

Når man skal til at planlægge en begivenhed, så skal man have øje for det praktiske. Det gælder uanset hvor stor begivenheden måtte være. Både hvis det er en mindre fødselsdag, eller en større fest, så skal man tænke praktisk. Det er de færreste der har stole nok, til at kunne invitere til en fest eller en stor fødselsdag. Det kan derfor være rigtig smart med klapstole. Det bedste vil være, hvis man havde mulighed for at have klapstole opbevaret derhjemme, men det er ikke alle der har mulighed for det. Fordelen ved en  klapstol er, at den fylder meget lidt, men den er til gengæld god at have til arrangementer. Hvis ikke man selv har klapstole, så kan man også låne dem.

Smarte og klimavenlige løsninger

Det kan være godt for både din pengepung og klimaet, hvis man tænker klimavenligt. Man kan således spare sig selv for en del penge, ved eksempelvis at købe klimavenlige elpærer eller have solceller derhjemme. Det er den slags man selv kan gøre. Ved at gøre klimaet en tjeneste, så kan man altså samtidig spare nogle penge. Man er samtidig med på ”den grønne bølge”, hvilket man heller ikke må undervurdere betydningen. Det er formentlig fremtiden, så man kan lige så godt være med fra start af, hvis det altså er noget man har mulighed for. Det er i de seneste år blevet tydeligere og tydeligere, at det ikke behøver at være dyrt at leve klimavenligt.

Klapstole

Et tiltrængt pusterum

Der er helt sikkert mange der godt kunne tænke sig en god fest, når det igen bliver muligt. Succesen med de forskellige vacciner giver håb for, at man holde en fest i år. Det er stadig usikkert, hvornår det igen bliver muligt, men man kan godt begynde at planlægge det, hvis man har en idé om, hvad man har lyst til. Det er dog virkelig vigtigt at vi alle sammen fortsat følger restriktionerne og lytter til myndighederne. Vi må indtil videre væbne os med tålmodighed og håbe på, at vi snart kan finde plastikstolene, den billige vodka og festhumøret frem igen.