klima

Også som klima-entusiast er det vigtigt at prioritere sit mentale helbred

23uu23

Det er godt at blive mere og mere selvforsynende og gøre sig tanker omkring sit generelle energiforbrug. Nutildags findes der masser af muligheder indenfor området, og det er på den måde ikke svært at opsøge grønne alternativer. Som mennesker kan vi dog ikke altid gå rundt og give afkald på de ting, vi ønsker os, og det er vigtigt at finde frem til en balance i vores liv. På den måde findes der altså nogle få ting, som man ikke skal have dårlig samvittighed ved at prioritere, mens man også kan være heldig og finde tilbud, der ikke er så energi-belastende.

Dyrk dine fritidsinteresser

Det kan være trættende hele tiden at skulle bekymre sig om biodiversiteten, regnskove i flammer og naboens strømforbrug. Sandheden er dog, at man ikke kan være et perfekt og klimabevidst menneske 24/7, og at man skal minde sig selv om, at forandring kræver flere mennesker og en samlet bevægelse. På den måde skal man altså også af og til give sig selv lov til at slappe af for en stund og dyrke de øvrige fritidsinteresser, man har. En af disse interesser kan blandt andet være madlavning. Madlavning kan give en en kort pause fra dagligdagens hændelser, og der er hele tiden nye teknikker at opdage og undersøge. Flere og flere mennesker anskaffer sig nutildags deres egen rygeovn og får rigtig meget glæde ud af den. Der findes masser af gode tilbud, så også du kan sagtens købe en fin, billig og elektrisk rygeovn. Tag skridtet imod at blive endnu mere selvforsynende!

grøntsager

Saml dine kræfter

Det er som sagt meget vigtigt, at man giver sig selv tid og rum til at samle sine kræfter, så man har mere energi til at tackle morgendagens udfordringer og klimaforskeres udtalelser. En af de mest effektive måder at slappe af og tage sig af sin krop på er ved at få sig en god nats søvn. Det er dog lettere sagt end gjort at falde i søvn, og desværre lider mange mennesker af søvnproblemer. Det kan være alt fra søvnløshed til snorken og nakkesmerter. Mange mennesker med søvnproblemer får gavn af at eje en elevationsseng, og måske det er noget, du også burde overveje at investere i. Her kan du tjekke en elevationsseng test af fem forskellige senge ud.