Gin med agurk

Spar på elregningen – og få flere penge til alt det sjove

23uu23

Når du bliver bevidst om, hvor meget strøm du bruger, har du ofte også mulighed for at spare en del penge. Det er selvfølgelig individuelt, hvad folk gerne vil bruge deres ekstra penge til. Nogle mennesker kan godt lide at opbygge en bedre opsparing. Andre kan godt lide at bruge pengene på noget sjovt. Hvis du hører til den sidste gruppe, kan du med fordel bruge dine penge på eksempelvis mere alkohol til barskabet. Her er et godt forslag at købe en flaske gin. Gin kan nemlig anvendes i flere lækre drinks. Man kan også prøve at lave drinks med gin og agurk. Hvorfor agurk i gin? Sådan tænker du måske. Det kan bare være sjovt at prøve, hvis man vil have at der skal ske lidt nyt.

Gin i pæne glas

Hvorfor putter folk agurk i deres drinks med gin?

Hvis du har været på en bar og set folk bestille gin og tonic, har du måske tænkt ”Hvorfor agurk i gin?”. Svaret er, at folk gerne vil forbedre både duften og smagen. Her komplementerer agurk nemlig gin godt. Agurken kan nemlig dufte både sødeligt og surt, og de dufte harmonerer på en skøn måde med den friske ginsmag. Derudover er der naturligvis også den æstetiske fordel. Agurk ser utrolig dekorativ og flot ud i et drinkglas. 

Sjus med gin

Gør lidt ekstra ud af æstetikken med det rette drinkglas

Hvis du gerne vil fuldkomme din drink, kan du gøre den ekstra særlig med det helt rette glas. Der er bare noget helt specielt over at få serveret en drink i et flot glas. Hvis du skal servere en gin og tonic, er de mest populære glas enten et ballonglas eller tumblerglas.