kebab

Spar på energien – tilbered din mad på grillen

23uu23

Til en relativt lille pris kan du spare en masse penge på energi. Det handler om at udnytte foråret og sommerens milde vejr og at tilberede dine måltider udendørs på grillen. De fleste måltider kan faktisk tilberedes på grillen, selv hjemmebagte boller, pizza, og andre retter, som vi forbinder med den energikrævende ovn, kan nemt og billigt tilberedes på din grill. Læs med her om de gode ideer til udendørs kokkerering og gode måder at udnytte din grill.

Bagning på grillen

Det er især tanken om at bage på grillen, som mange ikke kan forestille sig i praksis. Faktisk er det ikke så svært, som det umiddelbart kan lyde. I langt de fleste tilfælde handler det bare om at investere i en bagesten til grillen. På den måde kan du både bage boller, brød og lave de lækreste sprøde pizzaer på grillen i haven. Ofte er den bedste grill til formålet en kuglegrill, da du her kan regulere varmen fra grillen på en bedre måde, end det er tilfældet med en almindelig grill.

brød

Superfood på grillen

Det nye inden for madlavning er at tilføje de så kaldte superfood ingredienser til din madlavning. Det kan for eksempel være i form af chiafrø i din bolledej, eller ved at koge gojibær sammen med jordbær og rabarber til en lækker marmelade. Og ja, med den rette gryde kan du sagtens koge din marmelade hen over ilden. Det autentiske og lækre ved at stå på terrassen og nyde sommeren, mens man laver mad, er en helt fantastisk følelse. Klik her og læs mere om superfoods og de gavnlige egenskaber du kan tilføje din kost.

Invester i en god grill

Det er selvfølgelig alfa og omega, at du har en god grill, hvis du skal servere og tilberede lækre retter på en energibesparende måde hele sommeren. Den gode inspiration til at finde den helt rigtige grill til dit og familiens behov, kan være svær at finde. Du kan læse mere og se et stort udvalg af forskellige gode grill ved at klikke dig videre her. Læs blandt andet om forskellen der er på kugle- og almindelig grill, samt de fordele du kan opnå ved at investere i en god grill fra starten. Det handler om at give sig selv de bedste forudsætninger for en god grillsæson.

kul_grill