energi

Værd at vide om magnet bånd i industrien

23uu23

Magneter er praktiske foranstaltninger, der bruges til alt fra at holde postkort fast på køleskabet til at skabe elektrisk strøm. Du kan dog også få stor glæde af magneter på arbejdspladsen, hvor de let og enkelt kan holde styr på sagerne.

Her kan du læse mere om, hvad magnetbånd er, og hvor de kan være en effektiv hjælp i industrien.

Læs flere B2B artikler her.

Hvad er et magnetbånd?

Et magnetbånd er en fleksibel magnet, der er udskåret af en særlig magnetfolie. Du kan få magnetbånd i flere forskellige størrelser og nuancer, så du kan få den type magnet, du lige står og har brug for.

Du kan selv let og enkelt afkorte dine egne magnetbånd ved at skære med en hobbykniv eller klippe med en saks. Det gør det nemt at få lige præcis den størrelse magnet, du skal bruge. Se et stort udvalg af magnet bånd hos Larko.dk her, hvis du skal bruge nogle selv.

Hvor kan man bruge et magnetbånd?

Med et magnetbånd er det let og enkelt at holde styr på papir og lignende på tavler, whiteboards, metalkanter på reoler og andre magnetiske metaloverflader. De kan hæfte på stort set alle metaloverflader, hvor de kan hjælpe med at holde papir eller lignende på plads eller bruges som markering af hylder eller særlige genstande.

Magnetbånd har en særlig god fleksibilitet og styrke, så de også kan bruges på kurvede overflader, hvis du vælger en ekstra kraftig model.

Magnetbånd i industrien

Magnetbånd er en oplagt hjælp til at skabe overblik på store tavler eller lagerets hylder, hvor det skal være hurtigt og enkelt at overskue – og skifte ud, når tingene forandrer sig. Magneterne kan nemlig bare let fjernes og flyttes, hvis der rokeres om på lagerets beholdning, eller den nye vagtplan skal op at hænge på tavlen.

Magnetbånd er derfor en god og genanvendelig løsning, der ikke betyder bøvl med klistermærker, der ikke kan fjernes uden kemikalier. I stedet får du en hurtig og effektiv måde, hvorpå dine markeringer kan flyttes rundt, når behovet melder sig.

Hold overblik med smarte magneter

Magneterne er lette at flytte med, og det gør dem særligt effektive at bruge til at markere bestemte hylder eller skuffer med. Du kan skrive med en whiteboard-tusch direkte på de hvide magnetbånd, eller du kan printe tekst ud med en dymo, der klistres på. Det gør det let og enkelt at holde styr på, hvad der skal være hvor, når alting er grundigt markeret.