Elbil til opladning

Sådan får du strøm til din elbil

23uu23

Elbiler er et varmt emne i den offentlige debat i Danmark. Igen og igen kommer det grønnere og mere bæredygtige alternativ til de benzin- og dieselbiler, de fleste af os er vant til på den politiske dagsorden også. Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en elbil – ikke mindst det faktum, at disse biler altså skåner miljøet og udgør en betydeligt mere klimavenlig løsning. Alligevel vælger mange danskere elbiler fra. Et argument, der ofte florerer, er, at det er for besværligt at finde strømkilder til sin elbil. Men det behøver slet ikke at være tilfældet. Hos mange elektrikere tilbyder de opsætning af ladestander til elbiler på det meste af Sjælland.

 Vej med biler

Et stigende behov for ladestandere

Selvom elbiler endnu ikke for alvor har slået igennem på det danske marked, har der de seneste år været et stigende behov for ladestandere til netop elbiler rundt omkring i Danmark. I landets større byer er det som regel muligt at finde en ladestander, men ejer man en elbil, og bor man udenfor disse større byer, vil man ofte opleve at have behov for en elstander nær sit hjem.

Med hjælp fra Roskilde Fjordens El A/S kan du få opsat din helt egen ladestander ved dit hjem, så du altid kan oplade din elbil, når du har behov for det.

Det er selvsagt en umiddelbar udgift at få installeret et ladestander ved sit hjem, men har du planer om at udskifte benzin- eller dieselbilen med en elbil for bestandigt, og kører du mange kilometer, vil denne udgift kunne tjene sig hjem med tiden. Opgørelser har desuden vist, at det er billigere at køre elbil i det daglige end at køre benzinbil. Så alt i alt kan der være penge at spare på sigt.

Opladerstand til elbil

Få et tilbud

Har du allerede anskaffet dig en elbil, og ønsker du nu at få sat en ladestander op, eller går du med tanker om at skifte din benzin- eller dieselbil ud med en elbil, og ønsker du nærmere viden om, hvad et koster at få sat en lade stand op? Så kan du kontakte Roskilde Fjordens El A/S og få et uforpligtende tilbud. Virksomheden yder både services til private og til erhverv, så uanset hvor du har behov for at få opsat en eller flere ladestandere, er virksomheden relevant at kontakte. Roksilde Fjordens El A/S har mange års erfaring med elinstallationer, og har altså nu – i kraft af det stigende behov for ladestationer – valgt at anvende denne viden til at bidrage til en grøn udvikling.