vindenergi

Spar på energien og få råd til alt det sjove

23uu23

Der er meget fokus på energi og den måde vi bruger den på i dag. Derfor er det også lettere end nogensinde før at finde ud af, hvordan du kan skære ned for dit energiforbrug og få flere penge til andre ting.

Vil du gerne have mest muligt for pengene – også, når det kommer til energi, så bør du kigge lidt nærmere på, hvor pengene bliver af og, om der er muligheder for at eliminere de ting, der kører din regning op og erstatte dem med andre alternativer.

Spar på varmen

En af de ting, der virkelig kan trække på regningen er varmen. Især de ældre huse, hvor isoleringen ikke er helt så god som den måske burde være. Her er der virkelig mange penge at spare, his du er villig til at satse på det lange løb. I dag kan isolering i mange tilfælde optimeres både let og relativt billigt. Derfor er det et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil spare penge og samtidig også gøre noget godt for miljøet.

Andre ting, der kan spare penge på den lange bane er også at kigge på dit varmeanlæg. Måske en varmepumpe kunne være en løsning, hvis du i dag varmer dit hjem med en energikilde, der er hård ved både miljøet og elregningen. Det er altid værd, at tage et godt kig omkring og se, hvad du kan gøre for at spare dig selv og miljøet for ekstra omkostninger.

Brug pengene på en god a-kasse

Det er måske ikke umiddelbart sjovt, men det kan redde dig, hvis du en dag oplever at miste dit job. Det sikre dig mod at ende i en situation, hvor du ikke kan betale dine regninger – lige meget, hvor meget du har fået gjort ved elregningen i form af isolering og varmeanlæg.

Det handler i høj grad om at bruge de penge du sparer på energien og bruge dem på steder, der giver mere mening og gør hverdagen endnu mere tryg – lige meget, hvordan du vælger at tjene dine penge. Læs mere om en af Danmarks største a-kasser, ASE, samt en række andre ved at klikke på linket her.

Brug pengene på julen

Julen er en kæmpe tradition herhjemme og som de siger; julen varer længe, koster mange penge. Allerede fra oktober måned begynder vi at lade op til julens glæder og hele det mørke efterår og vintertiden er lyst op af julelys og stjernekastere.

Når du sparer på energien bliver der pludselig mere luft i budgettet, som du kan vælge at bruge på julen. Det er ikke bare julekalenderen i tv, der er med til at skabe stemingen og danne rammen om den danske jul. Det er i høj grad også julepynten og de mange, smukke og strålende lyskæder, der er med til at sørge for at vi kommer i julestemning.

Vil du gerne fortsætte med at gøre noget godt for din elregning og spare på energien, så kan du vælge de lyskæder, der findes med LED. I gamle dage fandtes de kun med et lidet hyggeligt blå/hvidt skær, men i dag kan du selv vælge mellem både hvide, gule eller farvede lamper. På den måde kan du skabe din helt egen julestemning og stadig spare på energien, så der ikke kommer en kedelig overraskelse i det nye år.