kvinde som løber

Sådan finder du aktiviteter der ikke kræver brug af el

23uu23

Er du begyndt at tænke lidt mere over, hvordan du behandler vores klode og miljøet? Så kan det også være, at du gerne vil begynde at minimere dit forbrug generelt i livet. Her er det også en god idé at minimere dit forbrug af el, da det også er med til at forurene. Der er flere og flere aktiviteter i dag, der kræver brug af el, og det er blevet så stor en del af alles hverdag, at det er svært at forestille sig en hverdag uden smartphones, fjernsyn, tablets og computere. Dog har det været en hverdag, og endda for ikke særlig mange år siden. Derfor kan det være en god idé at overveje nogle aktiviteter, der ikke kræver brug af el, hvis du gerne vil gøre noget godt for klimaet.

Der findes mange aktiviteter, der ikke kræver brug af el. Sport og motion er aktiviteter, der er godt for miljøet og godt for dig. Med gymnastik vil du have mulighed for at være social, have det sjovt og få pulsen op, hvilket er sundt for dig både fysisk og psykisk, og det kræver kun lidt gymnastikudstyr. Derfor er det en god idé at kigge på din hverdag og finde endnu flere aktiviteter, du kan lave, helt uden at gøre brug af elektronik.

håndvægte

Derfor er det godt at lave noget der ikke involverer teknologi

Hverdagen var meget mere simpel, da der ikke var brug af elektronik hele tiden. Der var ikke samme behov for at være på og i kontakt med alle hele tiden. Der var man mere tilstede i nuet og nød det, man var i gang med, uden at skulle tjekke, hvad alle andre lavede. Derfor er det en god idé at bringe det ind i dit liv igen, så du kan have fokus på livet, og ikke på alle andres liv. Det er noget, der vil give dig en masse glæde i hverdagen, og det er noget, som vil sørge for, at du får et bedre liv, fordi du har fokus på de oplevelser du får og de mennesker, du er sammen med.

Det kan være svært at lade være med at bruge sin computer eller smartphone, og det kan være svært ikke at se fjernsyn om aftenen. Derfor kan du heller ikke leve et liv helt uden elektronik. Du kan måske bare starte med en dag om ugen i en måned, hvor du prøver det af, for at se, hvad det giver dig og dem, du er sammen med. Det kan være, at I elsker det, og at det er noget, I vil have større fokus på i fremtiden.

Sådan laver du mad uden el

Det kan være, at du tænker, at det slet ikke er muligt at lave mad uden el, men der tager du altså fejl. Det er sagtens muligt, og det kan du gøre ved at købe grøntsagskasser. Med dem får du lækre råvarer tilsendt, så du altid har friske og lækre grøntsager, som du kan bruge i din madlavning. Heldigvis med grøntsager behøver de slet ikke at blive tilberedt. Det kan være, at du skal gøre brug af lidt dressing i stedet for.

På den måde kan du få et nemmere liv, hvor du ikke skal bruge så lang tid på at lave mad, og du får også meget sundere mad. Det er godt at spare tid.

æbler