kyst

Overnat i naturen og føl dig forbundet med den

23uu23

Bor man i byen er det ikke meget natur man generelt ser i sin hverdag. Man ser måske nogle træer og lidt buske rundt omkring, men ikke meget mere end det. Man kan også være heldig, at der er nogen der har sået nogle flotte blomster et sted. Den helt store og vilde natur er dog ikke noget, man så nemt får at se. Man skal længere væk for at se denne helt smukke og dejlige natur. Du kan finde et shelter i Danmark, hvor du kan overnatte. Der findes mange steder med et shelter, som du kan bruge når du skal overnatte et sted. Du kan invitere dine venner eller din familie med og sammen kan I få en skøn tur.

vandfald

Oplev naturens rolige stilhed

Det er først når du kommer rigtig langt væk fra byen, at du lægger mærke til stilheden. Pludseligt finder du ud af, at der har været meget larm. Når man bor inde i byen lægger man slet ikke mærke til, at der er meget larm. Man bliver vant til det og lige så stille bliver det en slags baggrundsstøj, som altid er der. Det er først når man kommer til en større skov eller lignende, at man finder ud af hvordan det kan føles at være et sted med ro.

natur

Det er oplagt at bruge noget tid på at meditere når man kommer til skoven. Der er nemlig absolut ingen andre der kan forstyrre en. Det er højst lyden fra nogle visne blade, som trædes på af en ræv der kan forstyrre. Eller også kan man blive forstyrret af fuglenes fløjten, når de synger for dig. Det er dog ikke noget man kan klage over da det er dejlige og naturlige lyde, som enhver kan lide. Når du kommer tættere på naturen vil du ganske enkelt også være gladere for naturen. Du kan nemlig pludseligt sætte pris på lokal energi i form af solenergi eller vindenergi. Det kan være en skøn følelse at få lige pludseligt og du kan helt sikkert nyde rigtig godt af det.