Mønt

Kan du betale din elregning med kryptovaluta?

23uu23

Kryptovaluta. Det er et ord som i de senere par år har fundet sig vej ind i vores sprogbrug. Ja, ordene er efterhånden blevet så velkendte, at familier kan sidde og have en snak kryptovaluta og dets lige over middagsmaden.

Men hvad betyder alle disse ord egentlig? Og er det ved at være tid til at bruge kryptovaluta, når du betaler din elregning?

forskellige kryptovaluta

Kryptovaluta kan endnu ikke betale elregningen

Den måde vi betaler hinanden på for diverse varer og service har ændret sig mange gange igennem tidens løb og det vil med garanti blive ved med at ændre sig, så længe der er mennesker omkring til at handle om diverse former for varer og service. 

Kryptovaluta er en af de nyeste potentielle måder vi kan komme til at betale hinanden på i fremtiden. Men teknologien er stadig ikke så vidtrækkende, at den har overtaget tidligere måder at betale på. Så din elregning skal du såmænd stadig betale over banken eller lignende. 

Men dagen hvor kryptovaluta bliver den foretrukne måde at betale elregninger og lignende på kommer formentligt snart. Det er derfor en god ide at være lidt på forkant og lære en smule om kryptovaluta allerede nu.

Lær mere om kryptovaluta

Hvor går du hen, hvis du gerne vil lære mere om kryptovaluta? På nettet. 

Lær mere om kryptovaluta på nettet gennem forskellige former for artikler og videoer, som forklarer emnet i detaljer. Nettet er altid et godt sted at starte, hvis du gerne vil finde information om et bestemt emne. Og det gælder især kryptovaluta. 

Kryptovaluta er et af de nye store emner at snakke om og du kan derfor finde utallige af artikler, hjemmesider og videoer dedikeret til at forklare dette emne til interesserede personer. Prøv at dykke ned i nogle af disse og se hvad du kan lære fra dem.

Start gerne med det basale først. Ligesom med alt andet kan teknologien bag kryptovaluta godt være en smule indviklet og svær at regne ud, når man ikke er vant til det. Det kan måske godt tage dig lidt tid at komme helt ind og forstå emnet fuldt ud – og selv når du føler at du har fået en nogenlunde god forståelse for emnet, så vil der sikkert stadig være nogle detaljer, som du bare ikke lige kan få placeret ordentligt i dit hoved.

Det er ganske normalt og lad det ikke slå dig ud. Start med de overordnede træk først og begynd derefter langsomt at bygge din viden op om emnet. 

 kreditkort

Det næste skridt mod bæredygtighed

Den måde vi betaler hinanden på er allerede blevet en del mere bæredygtig i de senere par år, fordi en større del af vores betalinger i dag bliver betalt over nettet. Sedler, mønter og endda checks er stadigvæk i omløb og disse bliver derfor stadig produceret.

Alle de ressourcer, der bruges til at producere dem, er naturligvis nogle der trækkes ud af jorden. Og jorden kan i forvejen ikke håndtere den masseproduktion, vi mennesker har skabt.

Kryptovaluta er derimod udelukket en betalingsform, der eksisterer på nettet og er derfor en meget bæredygtig løsning for dette problem.