Rengøringsartikler

Derfor bør du bruge engangshandsker, når du rengører din varmekilde

23uu23

Rengøring er essentielt for at forlænge livet på din varmekilde, hvilket kan spare dig utrolig mange penge i længden. Snavs og støj kan nemlig skade din varmekilde, hvis det får lov til at ophobe sig. Snavset kan også være med til at forringe din varmekildes effektivitet, hvilket heller ikke er noget, som man vil have sker. 

sorte gummihandsker

Sådan renser du din varmekilde sikkert 

Der er selvfølgelig en række forholdsregler som skal tages i brug, når du skal gøre din varmekilde rent. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan det er, at din type varmekilde skal gøres rent. Du skal især have styr på, hvad du gør, hvis rengøringen kræver, at du fjerner forskellige dele osv. Du bør også tænke på, hvor tit den skal gøres rent. Jo oftere den bliver rengjort, jo mindre grundig behøver din rengøring at være. Selvfølgelig vil en grundig rengøring kræve, at du bruger forskellige rengøringsmidler og kemikalier, hvor det er vigtigt, at du er forsigtig med ikke at få det direkte på huden. Her er det bedst at bruge engangshandsker. Du kan købe højeste kvalitet af gode og effektive engangshandsker her. 

Hvilken type engangshandske skal du bruge?

Engangshandsker bliver lavet i 3 forskellige materialer: Nitril, vinyl og latex. Det er materialet som afgør, hvad handsken er bedst til. 

Latexhandsker har den bedste pasform og er mest behagelig, fordi latex er meget fleksibelt. Dog er der chance for allergiske reaktioner ved nogle personer, som er noget man skal tage i mente. 

Vinylhandsker er den mindst elastiske handske og går derfor meget nemt i stykker. Vinyl er ikke særlig egnet til at beskytte imod kemikalier, men er passende til at beskytte imod vand og sæbe. Til gengæld indeholder de ikke allergifremkaldende stoffer, som der findes i latexhandskerne. 

Nitrilhandskerne er det mest populære valg, og også det som er mest anbefalet at bruge, da de også beskytter imod mikroorganismer. Fordi nitrilhandskerne er fremstillet af et syntetisk materiale er der kun en minimal risiko for allergiske reaktioner. 

Close-up af hænder som bliver vasket

Sådan bruger du engangshandsker

Det er vigtigt, at man skifter sine engangshandsker ud med jævne mellemrum. Du bør ikke have det samme par handsker på i mere end 30 minutter, og når du først har brugt et par handsker, må du ikke bruge dem igen. Det er også vigtigt at huske, at handskerne ikke beskytter din hud i længere tid, hvis der er kommet kemikalier på. Så hvis du spilder udover din handske eller en dråbe eller to rammer handsken, bør du tage den af og vaske hænder. Bagefter kan du så tage en ny handske på. 

Når du har en handske på, vil du opdage, at dine hænder sveder mere end normalt. Derfor er det også bedst, at du vasker hænder efter brug. På den måde er du sikker på at fjerne eventuelle kemikalierester.