miljoevenlig

Hjælp miljøet ved at arbejde hjemmefra

23uu23

Bekymrer du dig for miljøet? Mange af os har et ekstremt højt energiforbrug. Heldigvis ønsker de fleste også at hjælpe. Vi ønsker at forbedre vores vaner og tilgange til miljøet. I lang tid har der været et stort fokus på at begrænse antallet af flyrejser. Men vi kan også hjælpe miljøet ved generelt at undgå for meget transport. 

Rigtig mange danskere pendler til og fra arbejde hver eneste dag. Enten kører vi selv i bilen, eller også vælger vi den mere miljøvenlige løsning og tager den offentlige transport. Det er et skridt i den rigtige retning. Det kan dog lade sig gøre at aflaste miljøet endnu mere ved helt at droppe den daglige transport til og fra arbejde. Ved at arbejde hjemmefra hjælper du miljøet. 

opsparing

Indret dit hjemmekontor uden at bruge en formue

Når du skal indrette dit nye hjemmekontor, så skal du ikke være bange for, at det kommer til at koste dig en formue. Du kan vælge en lang række billige og gode løsninger, som hjælper dig i din nye hverdag. Med en computer og en printer, så er du allerede langt. Vælger du Brother toner eller lasertoner til din printer, så har du en god og billig løsning, som vil gavne dig i din hverdag. Du kan fortsætte med at arbejde, som du har været vant til uden at skulle bekymre dig for, hvor dyrt det er at printe. Det er muligt at skabe en god hjemmearbejdsplads uden at gå på kompromis med kvaliteten.   

Pas på de forstyrrende elementer 

Når dit nye hjemmekontor er klar til brug, så kan du gå i gang med arbejdet. Du belaster nu miljøet i langt mindre grad, fordi du bliver hjemme hver dag. Men for at få det meste ud af din arbejdsdag, så er det naturligvis vigtigt, at du har mulighed for at arbejde koncentreret og uforstyrret. Har du kæledyr i hjemmet, vil du snart opdage, at en uforstyrret arbejdsdag kan være svær at opnå. 

Din hund og kat har hidtil klaret hverdagen alene uden problemer. Men nu hvor du er hjemme, vil de søge dit selskab i højere grad. De skal vænne sig til en ny hverdag, hvor du er i huset. Derfor vil du opleve, at din hund gør efter dig, når den har forvildet sig op af trappen og pludselig ikke kan komme ned igen. Med en smart hunderampe, kan du sikre, at din hund selv klarer turene op og ned. Denne løsning er både billig og gavnlig for dig og din hund. Køber du en kattelem, så kan du på samme måde sørge for, at din kat selv klarer turene ind og ud af huset.   

Opmærksomhedskrævende hund

Få en grønnere hverdag  

Vejen til en mere miljøvenlig hverdag behøver ikke være dyr og besværlig. Det kræver naturligvis tilvænning for både dig og dine kæledyr. Men når først du har det rette udstyr, så vil du opleve en glæde ved dit valg om passe på miljøet. Du vil samtidig opleve, at din beslutning ikke er ensbetydende med en dårligere livskvalitet. Når du arbejder hjemmefra får du mere frihed og tid til dig selv. 

Hjemmearbejdet er til gavn for miljøet, dig selv, men også dine kæledyr. De vil nu opleve at have mere tid sammen med deres ejer. Og du kan glemme den dårlige samvittighed over at lade dem være alene hjemme i mange timer.