red planeten

Tænk på miljøet i alt hvad du gør

23uu23

Når det kommer til miljøet er det af og til et emne, som folk foretrækker helt at undgå at snakke om. Det er på mange måder sprængfarligt fordi, at folk har meget stærke holdninger til det. Især fordi, at alle argumenter taler for, at der skal handles. Det vil sige, at hvis ikke vi gør noget risikerer vi, at kloden ikke overlever. Det er en meget stressende og ubehagelig ting at tænke på. Derfor er det noget, som kan få folk op i det røde felt. Det er altså meget nødvendigt at man tænker på at gøre en forskel for miljøet. Der hvor det dog tit går galt er når det bliver moraliserende og når der bliver kastet med mudder. For at diktere hvad andre skal gøre er sjældent en konstruktiv måde at gøre det på. Folk ved godt, at de måske ikke gør noget godt for miljøet, men derfor kan det være, at de alligevel skal have det at vide. Hvis man siger til andre, er de gør noget der ikke er godt for miljøet kan man dog altid få det argument tilbage i hovedet. For alle gør hver dag ting der er dårlige for miljøet. I stedet for at kaste mudder på hinanden bør vi stå sammen for at redde den planet vi gerne skulle kunne leve på i mange år endnu.

gletcher

Byg hus med omtanke for miljøet

At bygge et hus kræver selvfølgelig, at man bruger nogle kemikalier og nogle forskellige materialer. Man skal formentligt både bruge cement, træ, plastik og mange andre ting. Her kan det være, at det virker uoverskueligt at skulle tænke på klimaet. Ikke desto mindre er det dog en smart ting da det kan gøre, at man gør noget godt for klimaet. Når man står overfor at skulle vælge hvilke gulvbrædder man skal have kan man godt vælge nogle der er bedre for miljøet end andre. Der er nemlig nogle, som er meget dårlige for miljøet, mens andre ikke er så slemme. Hvis du skal have slebet gulv kan du også gøre det på en måde med mest mulig omtanke for miljøet.  respekt for miljøet men er gulvene nedslidte er der intet i vejen med at få nye gulve.

Hav miljøvenlige hobbyer

Alle har brug for en eller anden hobby. Det er nemlig vigtigt, at man har noget at tage sig til i hverdagen. Hvis ikke man har det kan det være meget svært at være glad over noget som helst. Hvis alt går op i arbejde og madpakker er det ikke sikkert, at man har så meget energi til hverdagen. Her bør man finde noget, som man kan lide at lave.

Det kan for eksempel være, at man kan lide at bruge et luftgevær til at skyde med. Det kan man gøre med respekt for miljøet. For ligesom alle andre fysiske ting i denne verden er et luftgevær lavet af forskellige materialer. Man bør altid sørge for, at vælge de materialer, som er mest miljøvenlige. Skyd med god samvittighed ved at vælge det materiale der er bedst for klimaet når du er ude og vælge dit næste luftgevær. Det kan være, at det er en form for træ der vokser meget hurtigt eller det kan være noget helt andet, som slet ikke skader naturen på nogen måde.