Kæledyr

Køb foder til din hund med naturlige ingredienser

23uu23

Er du i tvivl om hvilket foder, du skal give til din hund? Der findes alverdens foder på markedet, og derfor kan det indimellem være svært at vurdere, hvad der er op og ned. Det er nemlig vigtigt, at din hund får den energi og de vitaminer og mineraler, den har brug for. Uanset hvor gammel din hund er, bør du være ekstra påpasselig med køb af hundefoder. Som udgangspunkt bør du gå efter foder, der er nærende og fuld af vigtige proteiner og vitaminer. Uanset hundens aktivitetsniveau er det nemlig vigtigt, at den får nærende kost. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du vælger det rigtige hundefoder.

Hund

Vælg ud fra hundes race


Inden du går i gang med at lede efter det rigtige hundefoder, er det vigtigt, at du vælger ud fra hundens race. Meget hundefoder er nemlig produceret ud fra specifikke racer. Der er nemlig forskel på, hvad de respektive racer må få af doseringer. Derudover er der forskel på, hvor aktive hunde er. Har du for eksempel en jagthund, der bruger ekstra meget energi i dagligdagen, bør du gå efter foder, der er meget nærende og rig på både vitaminer og proteiner. Har du derimod en almindelig familiehund, er det ikke på samme måde vigtigt at vælge det foder, som du giver jagthunden. Som udgangspunkt er derfor forskel på foder og hundes individuelle behov.
Har du en hvalp, skal du være ekstra påpasselig med, hvad du giver den. Når du finder hundefoder, kan du se på pakken, hvorvidt det er egnet til hvalpe eller voksne hunde. Hvalpe vokser løbende, og derfor kræver det helt særligt foder. Til mange hvalpe er der således nogle helt særlige ernæringsmæssige behov, som du bør være ekstra opmærksom på.

 Hvalp

Find smagfuldt hvalpefoder


Der findes heldigvis meget hundefoder, der er ekstra velsmagende. Her kan du få kvalitetsingredienser, der adskiller sig fra almindeligt hundefoder. Det gør hele madoplevelsen sjovere for hunden allerede, når den er hvalp. Det sikrer nemlig samtidig, at hunden i fremtiden gerne vil spise hundefoder, fordi den har været vant til foder med god smag. Der er mange hunde, der ikke vil spise hundefoder igen, hvis de først bliver præsenteret for menneskemad. Sørg derfor for at finde foder, der indeholder mange forskellige ingredienser.
For at finde både sundt og lækkert hvalpefoder, bør du gå efter foder med kød, omega 3, vitaminer og mineraler, der er nærende for hunden. For at sikre, at foderet har det rette indhold, bør du læse ingredienslisten inden køb. Udover de smagfulde ingredienser, er omega 3 godt for hundens pels, der både bliver blank og skinnende af olien. Omega 3 kommer nemlig fra vildlaksen, som giver en sund portion foder til hvalpen.
Omega 3 er et naturprodukt, som kun er godt for hunden at indtage. Proteinerne skal hunden helst have fra kødet, der enten kan være kylling, almindeligt kød eller andet. Meget hundefoder på markedet indeholder forskelligt kød, der alt sammen giver de proteiner, hunden skal have. Hvis du er i tvivl om, hvilket hvalpefoder du skal vælge, så klik her. Her finder du nærende hvalpefoder, der indeholder alt lige fra ris, krydderurter, omega 3, and og kanin. Ingredienser, der alle giver hunden de nærringsstoffer, den har brug samtidig med, at smagen er god. Her får du 14 kilos foder, så du slipper for at skulle bestille nyt foder inden længe. Prøv det og gør noget ekstra for din hund.