Kat

Et miljøvenligt liv til katten

23uu23

Der er for tiden meget fokus på at skåne miljøet, så der også er en fremtid for de næste generationer. Hvis du lige er hoppet med på den miljøvenlige vogn, er der nogle små ændringer, du kan lave i hverdagen. På den måde går det ikke hen og bliver et uoverskueligt projekt. Du kan blandt andet begynde at affaldssortere og købe mere økologiske madvarer. Det er dog ikke kun mennesker, der kan ændre adfærd. Du kan også gøre kattens hverdag mere miljøvenligt med nogle små ændringer i hverdagen. 

Kat

Miljøvenligt kattemad

Der findes meget forskelligt kattemad, der skåner miljøet mere end andet kattemad. Der findes biofoder produkter, der er fremstillet af ingredienser, der passer til miljøvenligt landbrug. Du kan derfor give din kat mere miljøvenligt kattemad, så både mennesker og dyr er med til at skåne miljøet. Der findes meget forskelligt tørfoder, og det kan derfor være en god idé at læse om de forskellige ingredienser, inden du køber et produkt. 

Når du har købt det nye produkt, skal katten lige vænne sig til en ny slags kattemad. Det kan derfor være en god idé at blande det nye produkt med det gamle produkt. På den måde lærer katten langsomt at spise det nye produkt. Det bliver altså ikke en drastisk ændring fra dag til dag. Det kan også gøre, katten hellere vil spise det nye produkt. 

Kattelegetøj

Miljøvenligt kattelegetøj

Der findes meget forskelligt kattelegetøj, og det kan derfor være svært at navigere i det store udvalg. Hvis du vil gå ned ad den miljøvenlige vej, kan du købe miljøvenligt kattelegetøj. Der findes forskelligt kattelegetøj, der er produceret af genbrugt plastik. Det kan blive til en helt ny legekammerat for katten, som på miljørigtig vis kan lege med det genbrugte kattelegetøj. Det kan være med til at spare miljøet for unødvendig CO2 udslip. 

Det kan være en god idé at læse om kattelegetøjet, inden du køber det til katten. På den måde sikrer du dig, at du køber miljøvenligt legetøj til din kat. Der findes altså mange gode alternativer til katten, hvis du gerne vil leve et miljøvenligt liv. Det er derfor hverken svært eller besværligt at skåne miljøet.