miljoevenligt

Idéer til miljøvenlige gaver

23uu23

Du skal snart til fødselsdag og vil gerne komme med en god gave. Du ønsker dog ikke at støtte overproduktionen. Hvad gør du? Du skal selvfølgelig tænke i miljøvenlige baner. Noget, der kan genbruges. Det gode ved en miljøvenlig gave er, at det helt sikkert er noget, personen kommer til at benytte mange gange, da det meste som sagt er genanvendeligt. 

Og hvem vil ikke have noget, der kan benyttes mange gange? Miljøvenlige gaver er perfekte. Ligemeget om du ønsker at støtte overproduktionen eller ej. Hvis du mangler gaveidéer til en kropsbevidst mand, kan de ses lige her. De kommer nemlig ikke til at blive nævnt nedenfor. 

genbrug

Køb noget til køkkenet 

Der er mange ting i vores køkken, vi normalt ikke genanvender. Det kan være madpapir, sugerør eller skraldeposer. Der findes miljøvenlige udgaver af disse ting. Så, hvorfor så ikke købe det? Du kan få miljøvenligt madpapir i mange forskellige farver, og det kan benyttes i flere år. 

Tænk lige på hvor meget du sparer naturen for. Ved at det kan købes i forskellige farver, kan du også matche fødselarens smag, hvilket viser, at du har tænkt lidt ekstra over det. Sugerør kan ligeledes købes i forskellige farver og med mønstre på. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan blande, så de kan benyttes til forskellige anledninger. Skraldeposer er nødvendigvis ikke den bedste gave, men nødvendige er de, da vi benytter dem hele tiden. 

Man kan købe skraldeposer, der er biovenlige, og det kan blot være en lille ekstragave. Mange af førnævnte ting kan købes på nettet. Hvis dit net er langsomt, og det tager lang tid at åbne siderne, kan du benytte gratis DNS.

loppemarkedet

Køb genbrugstøj 

Det kan være svært at købe tøj i fødselsdagsgave, men hvis du kender personen godt, kan du sagtens gøre det. Der findes mange små genbrugsbutikker i København og ved at gå en tur gennem byens små stræder, kan du finde en masse fine butikker og tøj. Nogle genbrugsbutikker kan være i den dyre ende, og du kan matche dine køb efter, hvor mange penge, du har til rådighed. Køb noget, der matcher fødselaren. Hvis du ikke kender størrelser, kan du også købe en sød taske, nogle solbriller eller et tørklæde. Med disse ting går man aldrig galt i byen, og personen vil helt sikkert blive super glad. Det kan tage lang tid at finde det helt rigtige i genbrugsbutikker, og derfor skal du måske sætte lidt ekstra tid af.