En ny dør kan spare energi

Skift dørene i hjemmet og optimer både energimærke og sikkerhed

23uu23

Der kan være mange måder at spare på energien i hjemmet og derved også være bedre ved klimaet. En af de knap så oplagte måder at gøre dette er ved at få installeret nye døre. Det gør sig især gældende for de døre, der er en barriere mellem det varme hjem og verden uden for. Er den tynd eller utæt, kan man derfor med fordel tilkalde låsesmeden. 

Indbrud

 

Alt dette kan en låsesmed

Mange tænker på en låsesmed som værende ham, der kommer ud og hjælper, når man har smækket sig selv ude af sin lejlighed, eller man på en eller anden måde har præsteret at glemme sine husnøgler et sted. Det er da også sandt. En låsesmed er nemlig dybest set bare en håndværker med rigtig god forstand på låse. Det vil altså sige, at han har de rigtige evner såvel som det rigtige værktøj til at hjælpe dig ind og sågar til at få fat på en ny nøgle, hvis det skulle komme så vidt.

En låsesmed kan imidlertid også mange andre ting. Har du for eksempel brug for en ny lås på hoveddøren, eller sågar en helt ny hoveddør kan den lokale låsesmed selvfølgelig også sagtens ordne den slags. Det er desuden ret mange danske boliger, der godt kunne trænge til. Hvor det før var lovpligtigt at skifte låsen på sin egen private hoveddør, er det ikke længere tilfældet, og det betyder, at mange nu sidder tilbage med gamle låse, der nemt bores op af indbrudstyve. Det er for dumt, når der ligefrem findes såkaldte borebeskyttede låse, som gør det betragteligt sværere at være indbrudstyv. Hvis du altså skal have skiftet døre, inklusive hoveddøren med lås, kan det af både sikkerhedsmæssige og klimamæssige årsager være en ganske god ide.

Laasesmed

Find en levetofte Låsesmed

Der er altså op til flere gode grunde til at få ringet til låsesmeden, og med en enkel onlinesøgning, burde det også være ganske simpelt at finde en nær dig. Bor du i Levetofte, kan du altså sagtens finde en Levetofte Låsesmed såsom. En Levetofte låsesmed vil hurtigt kunne være på pletten, hvis du har brug for hjælp til at komme ind, men han vil også sagtens kunne blive lidt længere og give gode fif til den nye hoveddør.