skydelåger

Bæredygtige skydelåger til en tilpasset indretning

23uu23

Skydelåger er ved at gøre sit comeback både som rumdeler, som man eksempelvis ser det i Asien eller som låge til et skab. Og det er ikke så underligt igen.
Hvis dit værelse er småt, kan det være udfordrende at få et skab til at passe ind. For når lågerne står åbne, kan det fylde meget ud i rummet. Dette kan afhjælpes med skydelåger, der tilmed kan tilpasses helt efter din egen individuelle smag både udenpå og indeni. Mange skabe kommer som en pakkeløsning, der ofte er fortidslevn, for man kan mixe og matche sine skydelåger efter mål, materialer og farver.

Der er rig mulighed for selv at bestemme hvad du vil have inde bag lågerne som blandt andet garderobestang, skuffer og hylder. Men udover garderoben kan man med fordel skjule hvidevarer som for eksempel vaskemaske og tørretumbler. Skydelåger kan tilpasses efter mål, der dækker for et skab eller for en hel væg, der giver meget opbevaringsplads.

Skydelåger efter mål og facader – hvad skal du overveje?

Men inden du køber dine skydelåger, skal du overveje et par småting. Hvor mange låger vil du have? Nogle foretrækker to låger, hvorimod andre ønsker små låger til forskellige segmenter. Nogle foretrækker at have en enkelt låge, så de kan bruge den ene side til hylder til eksempelvis billeder.
Dog skal du ikke kun købe dine skydelåger efter mål, for det er materialet og farven på facaderne og indeni er også værd at overveje, da så stort et møbel sætter sit præg på udtrykket i rummet. Her sætter kun fantasien grænser, for selvom træ, glas og facader i blank glans er populært og moderne, kan det være værd at overveje et eksempelvis spejl eller en tavle som facade. Lågerne behøver ikke nødvendigvis have samme facade, så der er rig mulighed for få det som man vil have det.
Derudover skal du overveje om det skal dække en hel væg, hvilket giver meget opbevaringsplads og en ensartet væg, hvilket kan give et godt afbræk i din indretning.

Man kan finde inspiration til facader samt indhold i skabene mange steder. Diverse møbelforhandlere kan hjælpe, men man kan også hente inspiration på internettet. Det er tilmed muligt at designe sine skydelåger online, hvorefter man kan få dem tilsendt hjem til sig selv.
Så hvis du søger frihed i indretningen, pladsbesparing og et twist i kombinationer, så er skydelåger det oplagte valg for dig.