Vindenergi

Køb klima aflad ved at anskaffe dig en bæredygtig energikilde

23uu23

Har du hang til de mere eksotiske ting i livet såsom en udespa kan du få en sådan og stadig være god ved miljøet ved at følge disse tips.

Sørg for en miljørigtig strømkilde

En udendørs spa bruger en del strøm for at varme vandet op – det kan man ikke undgå men der findes mange måder hvor på du kan begrænse co2 udslippet i forbindelse med opvarmning. Den nemmeste måde er ved at vælge et strømselskab som får en stor del af strømmen fra energirigtige kilder såsom vindmøller og solenergi.

spa

Anskaf dig din egen strømkilde

Den mest effektive måde at “købe” aflast på er ve dat købe din egen miljørigtige strømkilde såsom solceller. Solcellerne kan placeres på taget og i mange perioder kan der opnås tilskud til at få dem. Foruden at du vil kunne varme dit boblebad uden brug af co2 holdig strøm så vil du også kunne nedbringe den strøm du generelt køber til husholdning og på den måde spare penge i det lange løb.

Tænk over placeringen af dit spabad

En anden alternativ møde at nedbringe udgiften og miljøbelastningen af dit boblebad er ved at tænke over hvor du placerer det henne på din grund. Sæt det et sted hvor det får optimal med sol i løbet af de varme timer så det på den måde kan blive opvarmet gratis.

Sørg for et isolerende cover

En sidste måde at nedbringe miljøbelastningen er ved at sætte et isolerende cover på spabadet når det ikke bliver brugt. På denne måde bliver varmeudgiften reduceret og samtidig så undgår du at der kommer blade o.lign i bladet som hurtigt gør boblebadet beskidt og som betyder at vandet oftere skal udskiftes.

Ved at følge disse råd kan du nedbringe klimaaftrykket og samtidig nyde dit boblebad eller udespa med god samvittighed – og vælger du at investere i eksempelvis solceller vil du tjene penge på din investering hver måned.